GoFundMe - Szansa na lepszą przyszłość dla mojej rodziny

Z powodów przeróżnych, choć głównie finansowych zmuszony zostałem żeby założyć zbiórkę pieniędzy. Poniżej jest link oraz tłumaczenie na polski.

Zainteresowanych, zachęcam do pomocy która nie musi być finansowa.
Jeśli nie możesz lub nie chcesz wpłacić, to proszę najuprzejmiej przesłać dalej. Za to też będę dozgonnie wdzięczny.

"Cześć, nazywam się Kamil i zwracam się do Was w naprawdę przełomowym momencie mojego życia. Otrzymałem/am niesamowitą propozycję pracy na stanowisku menedżera w Irlandii, która może zmienić wszystko dla mnie i mojej rodziny. To nie jest zwykła praca – to szansa na lepsze życie.

Obecnie pracuję przez agencję za minimalne stawki, bez żadnych benefitów, takich jak plan emerytalny czy stabilność. Moja rodzina i ja ciągle się przeprowadzamy, ledwo wiążąc koniec z końcem. Ta praca w Irlandii daje mi szansę, by wreszcie przerwać ten błędny krąg. Pozwoli mi spłacić długi, zapewnić byt mojej rodzinie i stworzyć stabilny dom, którego tak bardzo potrzebujemy.

Jest jednak jeden problem: muszę być w Irlandii na tydzień przed tym, zanim będę mogła/mógł sobie pozwolić na bilet lotniczy. Niestety, wyczerpałem/am już wszystkie możliwości, by pokryć koszty podróży i początkowych wydatków. Dlatego zwracam się do Was z pokorną prośbą o pomoc.

To nie jest tylko moja sprawa – to szansa na lepsze życie dla mojej rodziny. To możliwość, by moje dzieci nie musiały już ciągle się przeprowadzać. To szansa, by zapewnić im bezpieczeństwo i wreszcie zbudować przyszłość, z której będziemy dumni.

Wiem, że czasy są trudne dla wszystkich, i nie prosiłbym/prosiłabym o pomoc, gdyby to nie było tak ważne. Każda wpłata, nawet najmniejsza, przybliża mnie do tej zmieniającej życie szansy. Wasze wsparcie znaczy dla mnie świat, i obiecuję, że jak tylko będę mogła/mógł, odwdzięczę się innym.

Dziękuję z całego serca za przeczytanie mojej historii i za rozważenie wsparcia mnie w osiągnięciu tego marzenia. Jestem niezmiernie wdzięczna/wdzięczny za Waszą życzliwość i pomoc."

3 polubienia

JADYMY! UDAO SIE!
JESTEM W DRODZE!

7 polubień