Miałem przypływ weny i musiałem go przelać szybko na płótno, tak powstała Conworldawka ![]()
Chętnie przyjmę propozycje zmian (pozy, szczegółow)
No i powiedzcie czy mam ją dokończyć.
Miałem przypływ weny i musiałem go przelać szybko na płótno, tak powstała Conworldawka ![]()
Chętnie przyjmę propozycje zmian (pozy, szczegółow)
No i powiedzcie czy mam ją dokończyć.
Tak, ma twarz Hatsune Miku
Ktoś już wcześniej rysował Conworldawkę, ale nie pamiętam kto. Wyglądała podobnie.
Dawne czasy, faktycznie Brudne Wiadro nas raczyła uroczymi ilustracjami.
Ale z nią nie mamy chyba wcale kontaktu od dłuższego czasu, więc nie wiem jak to traktować
Fajna jest! Osobiście bym tylko ciucha zmienił, bo rozumiem że to rynsztunek malarza jest (nawet pędzle w kieszeni included) - a mnie się osobiście wydaje że my bardziej kreujemy literacko.
W sensie wydaje mi się, patrząc na nią że prędzej powiedziałbym do niej: “I jeszcze poddasze machnij na błękitnie” niż “Opisz mi rasy w twoim conie”
Powinna mieć kredki a nie pędzle. Nie żeby rysować. Żeby je jeść.
Ale była jeszcze inna wersja, bliższa to tej Bichaelowej, która miała włosy niebiesko-zielone, we wzory układające się w kontynenty.
Ej kurde racja. Poszukam.
Ten ciuch mi pasuje do bawiącego się twórczo dziecka w wieku Conworldawki. No i wiadomo, że jak takie dziecko ma wymyślić własne rasy, to je szybciej namaluje niż opisze słownie.
Ej, @Ptakub, pominąłeś najważniejszy obrazek.